Nasza przygoda z pierogami rozpoczęła się 2003 roku w naszej restauracji. W śród wielu potraw w menu nasze pierogi stały się prawdziwym hitem. Przez wiele lat sprzedawaliśmy je również na wagę zwłaszcza z okazji świąt Bożego Narodzenia i świąt Wielkiej Nocy. Zwiększające się raz po raz zapotrzebowanie na nasze pierogi. Przekonały nas do opuszczenia murów restauracji i zorganizowanie produkcji zachowując nasze sprawdzone receptury i niezmienny tradycyjny ręczny sposób lepienia z użyciem jak najlepszych składników. Jednocześnie zadbaliśmy o to by dalej być dostępnymi na ulicy Kocjana 3 w Warszawie zachowując znajdujący się tam bar firmowy.
Obecnie w naszej ofercie pierogi ruskie ręcznie lepione to najbardziej popularny rodzaj przygotowanych przez nas pierogów, obok pierogów z kapustą i grzybami, pierogów z mięsem oraz wyśmienitych pierogów grodzkich z ziemniakami, boczkiem i cebulą. Pozdrawiamy smakoszów pierogów zawsze ręcznie lepionych jak u babci.